• 50 jaar expertise in metaalbewerking
  • 10 geschoolde servicemonteurs
  • Gecertificeerde kwaliteitsgarantie
  • Grote showroom met stockmodellen
  • Totaaloplossingen op uw maat

Draaibanken

Machinehandel De Tollenaere is gespecialiseerd in draaibanken. Met meer dan 30 verschillende modellen is er voor elke werkplaats een passende oplossing. Ontdek snel alle draaibanken en vraag een prijs op maat

  • Merken

Metaalbewerkingen met draaibanken


Een draaibank is een van de meest veelzijdige machines voor metaalbewerking. Je kan ermee langsdraaien, dwarsdraaien, kegeldraaien, afsteken en draadsnijden in werkstukken in staal, RVS, aluminium of andere materialen. Het is dus geen verrassing dat deze machines tot de basisuitrusting van elke metaalverwerkingsfaciliteit behoren, samen met freesmachines


Manuele of computergestuurde metaaldraaibank


De Tollenaere heeft zowel conventionele als computergestuurde draaibanken. De meest eenvoudige modellen zijn een uitstekende keuze voor hobbyisten of kleine onderhoudswerkplaatsen. Wie nood heeft aan een productie machine met een hoge nauwkeurigheid koopt best een professionele draaibank. Die heeft een computersturing, voor uiterst precieze draai opdrachten. 


Accessoires


Goed om te weten; sommige draaibanken zijn verkrijgbaar met een aantal opties en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een variabel toerental, draaigereedschappen of een digitale uitlezing. Onze medewerkers vertellen graag meer over de mogelijkheden.


Jouw draaibank prijs op maat


Vraag gerust een offerte voor één of meerdere draaibanken. Je ontvangt een gedetailleerde prijsberekening, eventueel aangevuld met informatie over leasingmogelijkheden. Contacteer ons vandaag nog om je zoektocht te starten.
 

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +32 (0)9/377.29.49

In de kijker

BODOR BUIZENLASER K SERIE

 

 

Photonweld A-Pro-serie

Technische kenmerken: 

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
✔ CNC besturing
✔ 3 gestuurde assen
✔ Complexere plooiopdrachten
✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Zwaardere machine