• 50 jaar expertise in metaalbewerking
  • 10 geschoolde servicemonteurs
  • Gecertificeerde kwaliteitsgarantie
  • Grote showroom met stockmodellen
  • Totaaloplossingen op uw maat

Zwenkbuigmachines

Voor een zwenkbuigmachine hoef je echt niet verder te zoeken. Bij De Tollenaere vind je een ruime keuze aan zwenkbuigmachines van kwalitatieve merken als Schröder en Biegemaster. Neem snel een kijkje naar het assortiment. 

  • Merken
  • Capaciteit dikte
MFD

Erbend MFD 3320

✔ 2 mm staal
✔ 1,2 mm inox
✔ 3mm alluminium

Wat is zwenkbuigen?


Zwenkbuigen is een metaalbewerkingstechniek om een vlakke metaalplaat te buigen in een bepaalde hoek. De machine klemt de plaat vast en zwenkt de uitstekende plaat met een buigbalk. Het grote voordeel van deze buigtechniek is dat de kans op beschadigingen erg klein zijn, omdat de zwenkbuigmachine recht op het materiaaloppervlak kracht uitoefent. Bovendien zorgt het voor een esthetisch mooi resultaat. Bij lasverbindingen zijn er lelijke naden zichtbaar, maar dat is bij het zwenkbuigen niet het geval.  

Soorten zwenkbuigmachines


We hebben zwenkbuigmachines voor staalplaten tot 6 mm dik en een maximale werklengte van 12 meter. Maar ook voor kleinere afmetingen hebben we verschillende modellen in huis. Sommige machines kan je uitbreiden met opties, zoals een ondersteuningstafel of manuele achteraanslag. De machines zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke CNC besturing. 

De Tollenaere heeft alles voor plaatbewerking. Naast zwenkbuigmachines vind je in ons assortiment dus ook plooibanken, plaatscharen en uithoekmachines.

Prijzen


Je wil een zwenkbuigmachine kopen en zoekt een prijslijst? Neem contact op voor een prijssimulatie op maat, dan weet je meteen hoeveel de gewenste zwenkbuigmachine kost. We kunnen ook de leasingmogelijkheden bespreken. 
 

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +31 (0)30/637.82.44

In de kijker

BODOR BUIZENLASER K SERIE

 

 

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Zwaardere machine