Pijpuitslijpers

Een pijpuitslijper kopen voor je werkplaats? Start hier. Zoek een geschikte pijpuitslijper op onze website en vraag een vrijblijvende offerte, of laat je begeleiden door onze experten om de juiste machine te selecteren.

  • Merken

Buizen en kokers slijpen


Een metalen buis of koker frezen is een tijdrovende bezigheid. Met een pijpuitslijper verloopt dit proces veel vlotter. Zo bespaar je tijd en geld. Pijpuitslijpers kunnen snel en nauwkeurig het materiaal in de gewenste diameter en hoek uitslijpen, en dit zowel bij ronde als vierkante buizen in staal of RVS. De machines werken op een hoog toerental, zonder dat er slijpbramen en aanloopkleuren ontstaan. 


Pijpuitslijpers van A-merken


In ons assortiment zitten pijpuitslijpers van topmerken als ALMI en Wisent. Die staan bekend voor hun uitstekende bouwkwaliteit. Op deze manier ben je zeker dat de machine jarenlang probleemloos werkt, waardoor je minder last hebt van downtime.


Vrijblijvend advies


Ben je niet zeker welke pijpuitslijper voor jou de beste keuze is? Onze productspecialisten staan klaar om je te adviseren. Ze vertellen meer over de mogelijkheden van elke pijpuitslijpmachine, de technische specificaties en de prijzen. Neem contact op om je vragen te bespreken.
 

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +32 (0)9/377.29.49

In de kijker

Photonweld A-Pro-serie

Technische kenmerken: 

  • Fiber-lasersnijmachine met wisseltafel
  • Autofocus snijkop
  • De software past automatisch de focusl

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
✔ CNC besturing
✔ 3 gestuurde assen
✔ Complexere plooiopdrachten
✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Zwaardere machine