Boorstraten

Voor een nieuwe zaagstraat en boorstraat is er maar één adres: De Tollenaere. Wij leveren machines van hoogwaardige merken als Bauer en Peddinghaus. Bovendien profiteer je van een totaalservice, inclusief installatie, opleiding en technische bijstand. 

  • Merken
  • Bewerking

Automatisch zagen en boren


Een van de grootste sprongen in de metaalbewerking kwam met de introductie van de boor-zaagstraat. Deze machine zorgt namelijk voor een hoge productiviteit, efficiëntie en nauwkeurigheid. Dat komt enerzijds omdat er een automatische aan- en afvoer is. Daarnaast zijn de meeste zaagstraten en boorstraten CNC-gestuurd, waardoor ze uiterst precies werken. Boor-zaagstraten worden voor allerlei toepassingen gebruikt, zoals het bewerken van buizen, profielen en balken. Sommige modellen kunnen ook frezen, tappen en markeren. 


Vraag het aan onze specialisten


Er zijn verschillende boor-zaagstraten verkrijgbaar. Welke is nu geschikt voor jouw bedrijf? Vraag gerust vrijblijvend advies aan onze machinespecialisten. Zij luisteren naar jouw wensen en noden, en zoeken op basis hiervan het geschikte model met de juiste technische kenmerken. 


Boor- en zaagstraat kopen?


Er zijn verschillende redenen om een boor-zaagstraat te kopen bij De Tollenaere. We adviseren jou tijdens de beslissingsfase, leveren snel, zorgen voor de installatie en voorzien zelfs een korte opleiding. Overtuigd? Vraag snel jouw prijs op maat. Je ontvangt dan een gedetailleerde offerte, inclusief de leasingmogelijkheden.  
 

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +31 (0)30/637.82.44

In de kijker

  • Fiber-lasersnijmachine met wisseltafel
  • Autofocus snijkop
  • De software past automatisch de focusl

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Zwaardere machine