Magneetboormachines

Wie regelmatig met metaalbewerking bezig is kan niet zonder een magneetboormachine. Zoek hieronder snel een geschikt exemplaar of vraag advies aan een van onze experts.

  • Merken

Altijd een stabiele booropstelling


Zoals de naam al doet vermoeden, zijn magneetboormachines voorzien van een magneet. Die zorgt voor een stevige bevestiging op de ondergrond. Hierdoor zijn er minder trillingen tijdens het boren, waardoor de HSS of HM frezen minder snel afbreken en langer meegaan. Controleer wel even of er voldoende magneetkracht is voordat je met het boorwerk start. Sommige machines duiden dit aan via een magneetindicator.


Mobiele magneetboormachines


Het grote voordeel van magneetboormachines is hun gewicht. Ze zijn helemaal niet zwaar. Hierdoor kan je deze boormachines makkelijk transporteren en ergens anders opstellen. Je geniet dus van enorm veel flexibiliteit. 


Topmerken


In onze machinehandel vind je magneetboormachines van topmerken als Ruko, BDS, Euroboor en Nitto. Die staan bekend voor hun stevige bouwkwaliteit en betrouwbaarheid. Je zal dus vele jaren zorgeloos genieten van deze magneetboormachines. 


Info en prijzen


Wil je meer informatie over onze magneetboormachine prijzen en opties? Contacteer ons. We bezorgen je graag een productvergelijking of prijssimulatie. 
 

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +31 (0)30/637.82.44

In de kijker

  • Fiber-lasersnijmachine met wisseltafel
  • Autofocus snijkop
  • De software past automatisch de focusl

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Zwaardere machine