Pons-knipmachines

Kwalitatieve pons- en knipmachines met een topservice? Dan moet je bij De Tollenaere zijn. In onze machinehandel vind je steeds de beste merken en profiteer je van een persoonlijke begeleiding – van aankoop tot installatie. Zoek dus snel een nieuwe ponsmachine voor jouw werkplaats in ons assortiment. 

  • Merken
  • Bewerking
  • Ponsdruk

Veelzijdige ponsmachines


Moet je regelmatig gaten ponsen in metaalplaten? Bespaar tijd met een ponsmachine. Deze machine gebruikt een pons, matrijs of stempel om het materiaal in de juiste vorm te drukken. Dat is een goedkoper in vergelijking met andere snijtechnieken. Bovendien komt er geen hitte aan te pas, wat de eigenschappen van het materiaal kan beïnvloeden.
In ons assortiment zitten ponsmachines die veel meer kunnen dan metaal ponsen. Sommige modellen kunnen ook knippen of uithoeken. Ze zijn dus extra veelzijdig. 


Vind de juiste pons- en knipmachine


Bij je zoektocht naar een geschikte machine zijn er enkele vragen die je jezelf moet stellen. Wil je bijvoorbeeld enkel ponsen of ook knippen/uithoeken. Wat is de maximale druk die je nodig hebt? En misschien zijn er nog andere technische eisen die voor jou belangrijk zijn? Onze specialisten luisteren graag naar jouw wensen en zoeken hiervoor de beste pons- en knipmachine uit ons gamma. Voor advies kan je dus steeds bij hen terecht.


Gratis offertes


Bij De Tollenaere krijg je steeds gratis offertes voor pons- en knipmachines. Die zijn trouwens vrijblijvend, zonder verdere verplichtingen. Aarzel dus niet om een prijs op maat te vragen.
 

Begeleiding op maat?

Kom naar onze showroom,
bekijk het volledige aanbod en test zelf!

Of bel ons op +31 (0)30/637.82.44

In de kijker

  • Fiber-lasersnijmachine met wisseltafel
  • Autofocus snijkop
  • De software past automatisch de focusl

✔ Snijdt metaalplaten tot 20mm
✔ gebruiksvriendelijke programmatie

Bestseller
✔ Hoogtechnologisch model
✔ Snijdt metaal, plastics en composieten
✔ 3D snijden
✔ Halfautomatische bediening
✔ Linkse & rechtse zaaghoek
✔ Zwaardere machine